Mooie race

700 Boats Sailing toward MedemblikHet was mooi, heel mooi. Prachtige wind (ondanks de voorspellingen), een lekker zonnetje, een onervaren maar fantastische crew, een heel goed doel en bovendien veel gezelligheid.

Mooie mijlen

In m’n enthousiasme berichtte ik gisteren al van de prachtige prestatie die we hebben kunnen varen. Aan alle sponsors: nogmaals bedankt! Het heeft ons absoluut geholpen om, met jullie ogen (en portemonnees) op ons gericht, nét dat stukje harder te varen. Jullie horen snel hoeveel jullie voor de Stichting Leef Je Droom kunnen betekenen – en waar al dat geld naartoe kan worden overgemaakt.

Mooie exposure

Op Zeilen.nl hebben jullie vast de verschillende telefonische interviews met Chris gelezen. En enkele foto’s aldaar komen je vast ook heel bekend voor. đŸ˜‰