Lovefool zoekt sponsors voor 24-Uurs!

Leef je DroomNatuurlijk niet voor onszelf maar voor stichting Leef je Droom. Dus lieve vrienden, familie en lezers, trek die portemonnee en sponsor de mijlen die we maken in de 24-uurs zeilrace aanstaande vrijdag en zaterdag!

Waar gaat het om?

Stichting Leef je Droom biedt jongeren met een levensbeperkende ziekte de mogelijkheid om als bemanningslid deel te nemen aan een (zee)zeilreis of prestatietocht. De stichting richt zich op jongeren van 18 tot 30 jaar. Zij komen in een andere levensfase terecht buiten de bescherming van het gezin en ervaren in de buitenwereld vaak onbegrip over hun ziekte. Leef je Droom wil deze bijzondere groep jongeren uit hun wereld van alledag halen en ze motiveren hun grenzen te verkennen en te verleggen en ze zelfvertrouwen en geloof in eigen kunnen mee te geven. Hier is natuurlijk geld voor nodig!

De 24-Uurs zeilrace

Het wedstrijdteam van stichting Leef je Droom zeilt ook mee in de 24-Uurs race. De bemanning van de Leef je Droomboot heeft โ€“ net als schipper Oosterman – het Marfansyndroom, een levensbeperkende hart- en vaatziekte. De jongeren hebben vooraf uitgebreid getraind en zijn
medisch gekeurd. Een wedstrijd als de 24-uurs is een pittige uitdaging waarbij het team niet alleen zoveel mogelijk mijlen wil zeilen maar ook fysiek een topprestatie levert. De Nederlandsche Vereeniging van Kustzeilers organiseert de wedstrijd met jaarlijks meer dan 700 deelnemers. Deze finishen allemaal tussen 18.00 en 20.00 uur in Medemblik.

Sponsormijlen

Help ook mee door een bedrag per door ons gezeilde mijl aan Leef je Droom te sponsoren! Iedereen kan de mijlen van s/y Lovefool.nl (of die van de Leef je Droomboot) sponsoren door in te tekenen voor een bedrag per afgelegde mijl. Hoe meer mijlen, hoe meer geld de stichting ontvangt voor haar projecten. Plaats hieronder een reactie (of stuur even een mailtje) met het bedrag dat je wil sponsoren en voor wie, wij zorgen dan dat de rest in orde komt! (Of vul het officiële sponsorformulier in.)

Rekensommetje

Elke bijdrage is natuurlijk welkom. Gezien de huidige weersverwachting en onze ambitieuze bemanning verwachten we ongeveer 120 mijl te varen. Dit betekent dat als je bijvoorbeeld een duppie per gezeilde mijl sponsort je uiteindelijk circa 12 euro bijdraagt aan Leef je Droom.

Alvast bedankt!!!

17 reacties op “Lovefool zoekt sponsors voor 24-Uurs!

 1. Namens Leenders & Partners 1 euro per lijl! goed initiatief. Een hele fijne race….!

 2. Zo zo, daar is meteen een flinke bidding-war aan de gang! Ik moet zeggen: dit voert voor ons de prestatiedruk wel meteen op.

  Alle sponsors tot nu toe: Nu al ontzettend bedankt! En aan iedereen die nog twijfelt: Laat je niet afschrikken, ook de kleine beetjes helpen. ๐Ÿ™‚

  Terzijde wil ik nog even onderstrepen: Het gaat om de (effectief) gezeilde mijlen die wij afleggen.

  We rekenen dus niet af op die (extra) mijlen die we wél varen maar die niet tellen voor de uitslag. Maar ook niet op de zogenaamde Prestatiemijlen, een lager aantal berekend op basis van onze waterlengte.

 3. 24 uur zeilen? Jullie liever dan ik. Zullen we er $1 per km op zetten? (ff rekenen dus…)

 4. Helaas is de Minnehaha dit jaar niet van de partij. Hoop dat jullie toch gemotiveerd zijn om hard te varen ๐Ÿ˜‰
  โ‚ฌ 0,25/mijl van ons

 5. Briljant initiatief. Ga mee voor 25 cent.
  Nu maar hopen voor jullie รจn voor leef je Droom dat de wind een beetje aantrekt.

 6. Iedereen enorm bedankt voor alle bijdragen. We gaan ons best doen om jullie allemaal flink wat geld uit de zak te kloppen, ondanks de jammere windvoorspellingen!

 7. Tuurlijk wil ik jullie sponsoren. Namens Sander en Maurits sponsoren we jullie met een duppie pp, dus 30 cent per mijl. Laat maar weten wat jullie uiteindelijk gepresteerd hebben! Heel veel plezier en succes!

 8. Mooi plan. Ik stel Max z’n studiepotje
  beschikbaar, moet goed zijn voor een eurootje per mijl! Mogen jullie niet te hard varen! ๐Ÿ˜‰

  Zeil-se!

 9. Wauw! Jullie zijn allemaal helemaal fantastisch! Tussenstand is nu ca. 5,45 per mijl…afhankelijk van de dollarkoers as. maandag ๐Ÿ™‚

 10. Wat een fijn zeilweertje! Vandaag ook nog even en famille gevaren in de Kwait Nait. Doe ons voor โ‚ฌ 0,25 de mijl. Bolle

 11. Aan alle sponsors;
  door jullie waren we NOG gemotiveerder om zoveel mogelijk mijlen te maken;
  niet om iedereen een grotere poot uit te draaien, maar omdat “Leef je droom” gewoon een mooi project is met razend enthousiaste mensen!!
  Dus ook namens de Lovefool-bemanning van dit jaar; bedankt!!