We zeilen jullie arm (als het goed is)

We weten ’t nog niet zeker, want ons rakkenformulier moet nog goedgekeurd worden. Maar volgens onze eigen berekening hebben we niet alleen vreselijk genoten, maar bovendien heel lekker gezeild: Waarschijnlijk willen we zo’n 130 mijltjes met alle gulle gevers afrekenen. Alles voor het goede doel, natuurlijk!

Update (31/8)

Volgens de voorlopige uitslag hebben we een tocht gezeild om trots op te zijn: met 129.4 gezeilde en 78.18 prestatiemijlen hebben we in onze klasse (waarbinnen 382 schepen regelementair de finish haalden) een… 30ste* 31ste plaats!

* Of de uitslag is in de tussentijd bijgewerkt, of ik kijk er vandaag iets minder wazig tegenaan. 😉

4 reacties op “We zeilen jullie arm (als het goed is)

  1. Mislukte Paashaas?! Haha!

    We gingen voor het schets onze omzetprognose, maar kwamen ruimte tekort. (Op Google Maps kan je beter zien wat het moest worden. Denk van Oost naar West, van Zuid naar Noord… through the ROOF!)