Sailing Home

Sailing HomeSorry, trouwe lezers. Ik besef me dat het wel netjes is om na dit soort berichten weer even snel teken van leven te geven. 🙂 Het goeie nieuws is: We leven nog. Het slechte nieuws: De vakantie is voorbij.

Nat uurtje

De “storm” die overtrok toen we vanuit Scheveningen wilden vertrekken hebben we uiteindelijk getrotseerd. Het sneue is dat we daardoor natuurlijk een stuk de tijstroom tegen krijgen, een paar mijl vóór IJmuiden en nét als de regenbuien zich over ons uitstorten en de wind aantrekt tot windkracht 7.

Maar we varen uiteindelijk, na een extra, nat uurtje stuiteren veilig IJmuiden binnen en zeilen daarna meteen door naar A’dam. En na een veel te gezellige avond in de stad en een brakke maar bijzonder vermakelijke ochtend in Sixhaven, zeilen we vandaag naar huis.

Thuis

Het bootje ligt weer in de box en wij zitten thuis, op de wal, in Utrecht. Die vier weken lijken voorbij gevlogen. ’t Is niet leuk dat ze echt voorbij zijn en raar om weer in een huis te wonen. Maar ik heb wel één voordeel kunnen ontdekken: prima WiFi!

Foto’s!

Ik ga eens even de foto’s bekijken. De selectie staat op de inmiddels bekende plek; bekijk ze maar eens als slideshow.

(Update, 21/8) Of we doen het gewoon met de nieuwe embedded slideshow:

3 reacties op “Sailing Home

 1. Welkom thuis…We hebben genoten van de schaarse verslagen, maar altijd mooie foto’s.Wisselend weer en veel wind en wolken…..en meeuwen.Tot gauw, vanuit een redelijk zonnig Frankrijk.
  GJ

 2. Welkom thuis – wat een enge dingen doen jullie toch.
  Wij hebben inmiddels geverfd en behangen (Wil) en de tuinplanten grotendeels verhuisd en een nieuwe moestuin aangelegd (ik) en de inhoud van de huizen gaat de 20e augustus met de verhuizer over.
  Hard gewerkt dus in een warm en zonnig Zuid Frankrijk (36-40 graden) en we zijn het aller et retour dan ook goed zat.
  Prachtige meeuwen heb je in de collectie!
  Liefs van ons beiden,
  Karin.