Nog effe wachte

Moorings in OostendeHet is ‘m nog niet, qua weer. Gisteren voeren we tegen de Zuidwester van Blankenberge naar Oostende. En dat was bepaald geen fijn tochtje. Stuiteren op de golven en niet erg hard vooruitkomen, niet bepaald m’n favoriete manier van zeilen.

Vandaag blijven we, om uit te rusten en lekker rond te kijken en leuke dingen te zien, een dag in Oostende. En morgen misschien ook wel: de Zuidwester schijnt aan te trekken tot 6-7 Beaufort, met nog meer nattigheid. Dat wachten we maar effe af.

Oh ja Bert, over die iPhone: Die is ook hier bij Mobistar, waar ze naar eigen zeggen de duurste ter wereld hebben, gewoon uitverkocht. Die moet ook effe wachte, dus.

Update (19/7)

Of we doen het op deze manier.

*Plons*

Mmm, zo’n k800i houdt zeker niet van zout water?

Reacties zijn gesloten.