Brrr, dat was lekker varen!

Terug in d'r eigen boxHet is wat gepuzzel om uit de winterbox te komen: de afgebroken meerpaal maakt dat onze bakboord buurman met z’n landvast aan onze stuurboord paal hangt. Klinkt ingewikkeld? Bekijk de foto van gisteren maar.

Gelukkig is de buurman ook net aan boord, dus kan hij helpen met puzzelen. En niet veel later liggen we weer lekker in onze eigen box.

Varen maar

Genieten van het eerste tochtje van het seizoenEigenlijk valt er niet zoveel te doen: alleen de zeiltjes erop, en varen maar! En als we vertrekken is het weer nog erg lekker. Het zonnetje schijnt zelfs. In de loop van de paar uurtjes die we op het praktisch lege Markermeer doorbrengen, merken we toch dat het nog best een beetje afzien is. Maar wel heel erg lékker afzien! Wiiihaaa…

Reacties zijn gesloten.