Lay day Blankenberge

Bootje in BlankebergeVandaag is een lay day. Een dag om rustig in de haven te blijven liggen. Ookal is het (weer) lekker zeilweer, gewoon even niet. We krijgen een mooi plekje aan de steiger, het zonnetje schijnt flink maar het briesje houdt het hoofd net koel.

No lazy day

Aan boord van s/y Lovefool.nl is een lay day echter niet zomaar een lazy day. Er is altijd wel wat te klussen. En we pakken een klus op die we al maanden hebben uitgesteld: de koeling.

De electrische koeling inbouwen – een hele flinke klus die, zoals eerder gezegd, in het kader van de bootborrel de hoogste prioriteit had (na de versterker en de buitenspeakers natuurlijk).

Cool!

Aan het eind van de middag kan ik tevreden een uurtje in de hangmat kruipen: het is gelukt, hij zit erin en hij doet het. Voortaan kunnen we dus op koude drankjes rekenen. Bij windstil weer in elk geval, want ’t kreng trekt zoveel stroom dat de motor beter wel kan draaien.

Reacties zijn gesloten.