Zusjes samen op het Haringvliet

Petite Folie op het HaringvlietTussen al mijn Noordzee-wedstrijdzeilerij door zien we gelukkig ook nog kans om samen een dagje te varen op ons eigen bootje. De Goereese sluis is helaas (weer) gestremd – anders waren we misschien wel opnieuw naar Scheveningen gevaren.

Nu blijven we lekker op het Haringvliet, waar we ons ‘gekke zusje’ de Petite Folie tegenkomen. Het zat er dik in, helemaal op zo’n mooie Pinksterdag. Dan is het natuurlijk geen toeval als die twee mooie, unieke zusterscheepjes elkaar tegenkomen op het Haringvliet.

Wedstrijdje?

De ontmoeting is een mooi moment voor een uitgebreide fotosessie. En een hele kleine krachtmeting, waarbij wij het toch echt moeten afleggen. Misschien toch maar eens nieuwe zeiltjes aanschaffen?

1 reactie op “Zusjes samen op het Haringvliet

  1. Bas,

    De foto’s die wij hebben genomen waren niet van de kwaliteit om op de site te plaatsen.
    Wil je ze alsnog hebben stuur ik ze wel per mail op.

    Groeten Jeroen