In de loods

In de loodsOp dit moment ligt het bootje in de loods. De kiel bungelt er los onder: Deze is al grotendeels (opnieuw, maar nu “hangend”) vastgelamineerd. Volgende week worden de bouten aangedraaid en wordt de boel afgewerkt.

Chrisje en ik maken zaterdag gebruik van de warmte en beschutting van de ruime werkloods: De lelijke krassen die we vorig jaar, mede dankzij gebrekkige nachtrust in Vlissingen opliepen, worden vakkundig weggewerkt. En het houtwerk rond het schuifluik krijgt een (boel) nieuwe laklaag(jes).

Met een beetje mazzel varen we begin april weer. En stijgt ondertussen de temperatuur een beetje.

1 reactie op “In de loods

  1. Gelukkig is er weer nieuws van het “bootje”.
    Het was zo lang stil, dat de winter nog langer leek.
    Overigens waren de exotische vakantie foto’s allemaal schitterend.