Toeval

Nog tijdens de vakantie ontvang ik een leuk e-mailbericht: Ik ben geselecteerd als een van de winnaars van de ClubRacer.be e-mail nieuwsbrief wedstrijd! Eerst vermoedde ik dat de sympathieke Ice, oprichter van ClubRacer, mij gematst had. Maar de dame in de winkel bevestigt mij: het is écht puur toeval geweest dat ik in de prijzen val.

Bas met z'n nieuwe pet Ik heb een coole SLAM-pet gewonnen plus een waardebon voor de de SLAM-winkel, in Middelburg. En laten we nou toevallig (nee, écht) langs Middelburg varen! In deze prachtige winkel kunnen we ons maar nauwelijks inhouden. (Bekijk hun online shop maar eens.) Chris koopt er een schitterende zeilbroek, ik vind voldoende andere leuke dingen. En een leuke pet, natuurlijk!

Dank

Ice en NSH, dank voor deze leuke actie. Eén ding moet ik wel toegeven: mijn abonnement op die e-mail nieuwsbrief heb ik inmiddels opgezegd. Maar de lang geleden ontdekte Clubracer RSS-feeds blijf ik natuurlijk trouw volgen.

Reacties zijn gesloten.