Bijbruinen in de 24 uurs?

Vanavond is het weer zo ver: we starten met zo’n 700 andere schepen in de 24 Uurs Zeilrace, editie 2007.
Onze bemanning zal dit jaar bestaan uit Roel, Inez, Bas (van L). Een winning team, dat kan niet missen. We gaan dus voor de prijzen prijs!

Live updates

De weersvoorspelling zit er niet briljant uit. Ja, wel veel zon. Maar de wind lijkt net als vorig jaar een hele slappe voorstelling te gaan geven. Met een beetje pech hebben we dus alle tijd om bij te bruinen. En wellicht om een paar Live updates te doen? (Mocht dit gaan lukken, dan kun je onze actuele track hier op Google Maps bekijken.)

Update (26/8)

Geen Live-updates, want we hebben flink kunnen zeilen: 132 gezeilde mijlen, waarvan er 121 tellen voor de score, die berekend (t.a.v. onze lengte op de waterlijn) uitkomen op een dikke 73 zeemijl. (Goed gezien, vaders!) Geen prijzen dus, maar wel een hele nette tocht gevaren.

1 reactie op “Bijbruinen in de 24 uurs?