Voorpret voor de 24-uurs

Jawel, het zeilseizoen is nog niet eens begonnen of de voorpret begint al: de kustzeilers en Delta Lloyd melden dat de laatste de 24-Uurs Zeilrace nog drie jaar blijven sponsoren (via). De komende race is op 24 en 25 augustus en de inschrijving start op 6 maart.

Jottem, ik kan niet wachten! Dat de 2007-editie maar meer wind, een betere uitslag en net zo veel mooie plaatjes mag brengen.

Complimenten

Delta Lloyd, hoofdsponsor van de 24uurs ZeilraceMijn complimenten voor DL, ik denk dat ze hiermee een prima manier hebben om een substantieel deel van hun doelgroep te bereiken. Vanuit sponsors gezien is de 24uurs-race een klasse-evenement waarin je alle aandacht kunt krijgen van een groot deel van de Nederlandse (racende én recreëerende) zeilwereld.

Zeilen is gewoon een prachtsport om te sponsoren, ik riep het al veel eerder. (Dat DL’s bestuursvoorzitter een zeilfanaat is zal ook geholpen hebben. đŸ˜‰

Update

En waar anders dan op het ClubRacer Forum vind ik gelijkgezinden!