Dushi Curaçao

Punda from OtrabandaVechtend tegen de jetlag ben ik vandaag alleen nog in staat geweest om een bescheiden setje fotootjes op ’t web te plaatsen. Maar wat een lekkere vakantie. Twee schitterende eilandjes bekijken, fijne mensen ontmoeten, lekker bootje-varen en –borrelen, hele mooie bootjes kijken, prachtig strandje liggen, sunsetje vieren, visjes kijken en visjes en ander lekkers eten. Alles erop en eraan.

3 gedachten over “Dushi Curaçao

  1. Leute…welkom thuis! Heb al ff jullie foto’s gezien en ziet er heerlijk uit! En met die schilpad gaan jullie Iris in ieder geval helemaal gek maken 😉

  2. Oeps wat een heerlijke foto’s en sprankelende momenten. Ik zou daar maar een mooie ligplaats zoeken voor HM Lovefool.cu.
    Tot gauw met een lekker etentje.

Reacties zijn gesloten.