6 reacties op “Landen in 't paradijs

 1. Ik ben zoooooooo jaloers!!! Zeker als je bedenkt dat ik vanochtend het ijs van mn ruiten stond te krabben en jullie waarschijnlijk door de zon zijn gewekt…..
  Geniet lekker daar!!
  Xje Anke

 2. Hadihodie peopletjes…hoe’st leemn in de Carib? Had eigenlijk wel een kleine post verwacht inmiddels met een paar flickrfoto’s van sunset op Mambo beach d’r bai. GBeen idee eigenlijk of internet op Curacao nog betekent dat er tien mannetjes een dikke lijn in moeten om de informatie te gaan halen, maar als Oostra het er 4 jaar heeft uitgehouden zal dat toch welnie…eeh wel/nie…meerkeuze dus. Enfin, posten dus, luie @$%$#!

 3. @Anke, Paul & Wilfred:

  Tnx! Genieten hebben we volop gedaan. En ik ben nog nooit zolang offline geweest. (Zou er een een verband zijn?) Anyways, de foto’s staan er inmiddels!

  @ Joost:

  Bedankt voor de reactie en de tip. Ik had Snap in december als eens geprobeerd; een leuke toepassing, die helaas niet samenwerkte met m’n Lightbox script. Misschien probeer ik ze nog wel eens aan elkaar te hacken.