Nazomer in december

Het Paard van Marken in decemberDeze zondag waait ’t een beetje hard. Met windkracht 7, regen hoosbuien én deze temperaturen is het niet erg comfortabel zeilen. Zaterdag is een ander verhaal. Want met een briesje van 4-5 Beaufort en alleen wat lichte miezer krijg je ons ook in december het water wel op. Van harte, zelfs!

Het Paard van Marken in decemberIk moet toegeven: zo verschrikkelijk comfortabel is het, met een maximum van 12 graden Celcius, niet. Die warme kop thee is hard nodig en we hebben ons dik ingepakt.

Maar Chrisje & ik, ooit samen begonnen als mooi-weer zeilers, genieten er enorm van. Al regent smerig ’t gedurende de laatste uurtjes ervan, we hebben een zalig ‘nazomers’ zeilmiddagje. En dat in december.

Eén gedachte over “Nazomer in december

  1. Ahoi!
    Wat een mooie site hebben jullie. Je kunt aan alles zien dat jullie niet alleen plezier hebben in zeilen, maar ook in sitebeheer en schrijven. Dat is bij ons precies hetzelfde. Kijk maar eens op onze site http://www.zuiderzee.eu met geintegreerde blog of rechtstreeks op onze weblog http://zuiderzee.punt.nl.

    Veel geluk op en om het water,
    De bemanning van zeiltjalk de Zuiderzee
    Arnold en Pilou

Reacties zijn gesloten.