Zeilerij komend weekend

We hebben de organisatie nog niet helemaal in de hand, maar we gaan WEL varen dit weekend! De hamvraag is: Wanneer stapt wie waar op?

Vanavond gaan Chrisje en ik al naar de boot. Morgenochtend vertrekken we in principe vanuit Monnickendam, maar we zouden de boot vanavond zelfs nog naar Muiden (ofzo) kunnen varen. Hangt er ook vanaf wat handig voor Roeland is en wanneer hij eigenlijk opstapt.

Zondagochtend stapt Inez “ergens” op, in Lelijkstad, of Urk, of verder op aan het Veluwemeer. Net hoever we komen. Roel wil morgenochtend opstappen, die rijdt dan met Mike mee naar huis zodra hij Inez heeft afgeleverd.

Zondagavond eindigen we de reis volgens planning in Bunschoten. En maandag gaan Chrisje en ik de boot uit het water (laten) halen; ’s middags gaan we dan het OV vanaf daar richting Utrecht proberen. Ofzo.

1 reactie op “Zeilerij komend weekend