Innovatieve initiatieven in de stoombootsector

Dit heeft, ondanks de titel van dit bericht, niet veel met varen of watersport te maken. Op het weblog van NU.nl wordt een heikele kwestie aangegrepen: de wijze waarop de overheid uitgeverijen kan helpen bij het innoveren van kranten. Commissie Brinkman presenteert om 11.15 zijn langverwachte rapport met aanbevelingen over dit onderwerp. En naar verwachting slaan die aanbevelingen de plank mijlenver mis.

Zo kunnen we nu al lezen dat de overheid een heffing moet gaan opleggen op alle internetabonnementen. Met dat geld moeten innovatieve initiatieven in de krantenwereld worden gefinancierd. Nee, dat is geen grap. Innovatieve initiatieven in de krantenwereld, mooie woordcombinatie.

Laurens Verhagen, NU-blog.

Waarom zou je überhaupt investeren in een zinkend schip, gemaakt van dooie bomen?

1 reactie op “Innovatieve initiatieven in de stoombootsector

  1. Jammer dat onomkeerbare veranderingen altijd door een voorspelbare muur van weerstand heen moeten, trein, auto, vliegtuig, internet etc…
    Leert de mens ooit van zichzelf?