Rondje Noord-Holland

Het lange Pinksterweekend valt voor ons samen met een bruiloft, in Velsen-Zuid. En met een golf van wanstaltig mooi weer. Dan valt er maar één ding te doen: lekker zeezeilen!

The Texel FerryVrijdag spoeden we ons naar IJmuiden om ons daar, net op tijd voor de BBQ, bij de trouwerette te voegen. Na het gezellige feestje slapen we op ons eigen, drijvende hotelkamer. En de volgende ochtend vertrekken we in goed gezelschap (Caro, Rutger en Wilfred) naar Texel.

The Texel FerryOp Texel wordt het gezelschap alleen maar beter: Iris voegt zich in Oudeschild bij ons. Het vakantiegevoel viert hoogtij: De overvolle haven lijkt in niks meer op de haven waarin ik de laatste keer overnachtte. (Maar dat was dan ook in de zomer dat MC Miker G. & DJ Sven hun grote, en enige hit Holiday Rap hadden.)

Met de spi als halfwinder varen we zondag (met z’n viertjes) naar Enkhuizen en vandaag (met z’n tweetjes) naar Monnickendam. Vier zonovergoten dagen, die voelen als een ruime week. Maar toch, nooit lang genoeg. 🙂

2 reacties op “Rondje Noord-Holland

  1. volgens mij zijn we een 10 jaar geleden een keer met de club aangemeerd met een tjalk in text om mosselen te happen, way past dj svens famous 15 minutes

  2. Dat lijkt me langer dan 10 jaar geleden, ouwe lul. En ALS we toen al overnacht hebben, kan ik me dat in elk geval niet meer herinneren. 🙂