Wat gebeurt er "onder water"?

Het bootje gaat te water nadat de kiel gerepareerd is (juli 2006)Omdat we de hele winter in het water hebben gelegen, hebben we eigenlijk nog geen idee hoe het onderwaterschip eruit ziet. Hebben we veel aangroei? En zit die gerepareerde kiel er eigenlijk nog wel recht onder?

Prangende vragen, waar we graag vóór onze vakantie een antwoord op hebben. Dus gaan we komend weekend maar weer eens een kijkje gaan nemen in Lelystad, bij die experts in polyesterreparatie en compositebouw. Maar hopenlijk hebben we alleen die botenlift tot 70 ton van ze nodig!

3 reacties op “Wat gebeurt er "onder water"?

 1. Goh, over wie heb je het nou toch? Waarom niet gewoon zeggen dat we alleen het beste willen voor ons bootje en dat je dat dus in Lelykstad krijgt bij Schaap Shipcare??? 😉

 2. Hoi,

  Hij heeft tripje scheveningen toch ook overleefd ?!
  Zegt dat niet genoeg dan!

  Succes ! Ro

 3. @Chris: een beetje “link love” (met relevante termen) is altijd goed. 🙂

  @Roland: klopt, tnx!