Nieuwe gadget

AirClick Remote for iPodSpeciaal voor aan boord, maar natuurlijk ook LVT, heb ik vandaag een hele fijne nieuwe gadget aangeschaft: een afstandsbediening voor de iPod. Want ik ga toch niet telkens de kajuit in te duiken om de muziek zachter te zetten bij iedere boot die we voorbijvaren?!

Het moest er wel eentje zijn die niet met infrarood, maar met een radio-signaal werkt. Want anders heb je er nog niks aan als je ligt te zonnen op ’t voordek met de Eliades Ochoa. Of wanneer je in een heftige storm, met het kajuitluik dicht, achter het roer staat met RAtM. Dus is het de Griffin AirClick geworden. Niiice!

2 reacties op “Nieuwe gadget

  1. cool. griffin heerst! en ze moeten goede banden hebben met apple want vaak al binnen een week na het verschijnen van een nieuwe ipod hebben ze al een add-on voor dat model.

    out of nieuwsgierigheid, was een iTrip ongeveer het zelfde geweest? True de nano is al heel klein (waarschijnlijk kleiner dan jouw ab?) maar ook de itrip voor jouw ipod is geen absurd groot model. dan was je ipod de afstandsbediening geweest…?