Weeralarm

Dankzij het Weeralarm per SMS waren we vandaag al wat onrustig. Op dit moment gaat -ie los:

Vanavond en in het begin van de nacht moet er boven land rekening worden gehouden met ZEER ZWARE WINDSTOTEN tot 110 km per uur. Rond 21 uur bereiken de ZEER ZWARE WINDSTOTEN het zuidwesten van het land en breiden zich vervolgens verder over het land uit.

Vanmiddag zijn we dus maar even naar ’t bootje gereden. We wilden wel even zeker weten dat het dektentje goed vast zit. En dat de landvasten de klappen kunnen opvangen. Vanmiddag kregen we al wat windstoten van 35 knopen over, alles zat goed.

Jachthaven Hemmeland WebcamWe houden de havencam aan de overkant nog wel even in de gaten. ’t Is nu wat donker, maar je als de lampjes ziet zwiepen, dan weet je dat het mis is. En mocht je een blauwe tent voorbij zien vliegen, geef even een belletje ofzo.

Reacties zijn gesloten.