Oude thuishaven

s/y Lovefool.nl in de oude thuishaven, anno 199?Afgelopen week vieren Chrisje en ik een korte lentevakantie, in het zuiden van Frankrijk en het noorden van Spanje. Lekker aan de nog rustige kust, met mooie terras-zeezichten, mooi eten en veel inspiratie voor het komende vaarseizoen.

Aanraders: Collioure en CadaquƩs, met name buiten het hoogseizoen.

Oude thuishaven anno 2006Op weg naar huis vertoeven we een nachtje in een bekend (toch, Oostra?) Frans dorp, dat bovendien de oude thuishaven van ons bootje was. Op de foto’s zijn duidelijk de gebouwen van deze gezellige (ahum) betonnen badplaats te herkennen.

Geen aanrader: hotel Le Corail, en eigenlijk dit dorp in het algemeen (als je tenminste niet per boot komt).

In de March Vacation fotoset op Flickr vind je meer vakantiefoto’s.

Reacties zijn gesloten.