Eerste "echte" weekendje

Voor het eerst (en zeker niet voor het laatst) pakken we een vol weekend op de boot: Chrisje is vanmiddag al naar de boot gegaan. Ze heeft lekker genoten van het heerlijke weer en bovendien de nieuwe lattenbodem voor de Captain’s Cabin passend gemaakt. (Wonder boven wonder paste het – natuurlijk via Marktplaats.nl aangeschafte – systeem in één keer alsof het voor ons bootje gemaakt was. Ben benieuwd of ik strakjes nóg lekkerder slaap dan de vorige nachtjes aan boord.

Na een dag mooie dingen voorbereiden heb ik de snelle bus vanaf A’dam CS gepakt. Na een lekker hapje aan boord zijn we nog even de plaatselijke horeca gaan verkennen. En zojuist heb ik het draadloos indernet van onze thuishaven aan de gang gekregen: ik ben nu online via het t-mobile hotspot. Dat geeft “thuiswerken” voor de toekomst een hele andere dimensie. Lekkerrr!

Morgen komen Wilfred en Iris aan boord “kamperen” en zondag monstert Roeland misschien ook nog aan. En nou hopen dat het mooie weer wel een beetje volhoudt.

2 reacties op “Eerste "echte" weekendje

  1. Na de Oranjesluizen rechtdoor, na IJmuiden rechtdoor, bij Ramsgate bakboord uit, vergeet je vlaggen niet te hijsen, proost en veel plezier.
    GJ

  2. Bas&Chris, heel erg bedankt voor het fijne weekend! Het heeft me een fantastische, eerste ECHTE goeie zeilervaring opgeleverd!
    (Voel me nog lang niet uitgeleerd, dus……)