Motor: check!

Motor: check!Vandaag is Chrisje weer “aan de klus” geweest, tesamen met de motorspecialist Patrick. En ik heb mezelf ondertussen ‘nuttig gemaakt’ door wat te prutsen aan de nieuwe website. Maar wat is er vandaag allemaal aan het bootje gebeurd?

Meer motorklussen

Eerder al werden de motor zelf en enkele onderdelen van het motorsysteem geplaatst. (Vergelijk maar eens!) Chrisje heeft zich vandaag persoonlijk ontfermd over het ophangen van de waterlock, die ervoor zorgt dat er geen water (terug) de motor in kan lopen. Ook de beluchter heeft ze eigenhandig gemonteerd. En beide accu’s zijn inmiddels aangesloten. ’t Klinkt allemaal erg technisch (en dat is het ook). En wat betekent het?

De motor doet het!

Echt waar, hij heeft vandaag zelfs even een paar seconden gelopen! (Ik denk overigens niet dat we deze motor ook een naam zullen geven. Maar je weet ’t nooit!)

Schroef en -as

Schroef en schroefas: check!Ondertussen is ook de as gemonteerd, met de nieuwe schroef eraan. De dieseltank is nagekeken, die zag er mooi schoon uit. Als het geen zeilboot zou zijn, dan waren we praktisch klaar. (Klaar voor onder water? Tauchen!)

2 reacties op “Motor: check!

  1. Jongens, fantastisch het begint echt een indrukwekkend project te worden.
    Chris(je) klasse….!
    Geef eens een hint voor de naam.