Burenruzie?

Naast ons in de loods ligt een mooi X-je. De eigenaar heeft na de ellende van een lekkend onderwaterschip, nu ook schade aan z’n romp ontdekt. Erg vervelend natuurlijk. Hij beschuldigt ons ervan dat wij de schade hebben veroorzaakt, met één of ander chemisch spul dat van ons dek zouden zijn afgespat. Da’s nog vervelender.

En raar.

De afgelopen tijd kan er van alles van ons bootje afgekomen zijn: stofdeeltjes van het schuren, water en wellicht wat schoonmaakmiddel – St. Marc, een milieuvriendelijk middel (dat zelfs op dieren wordt getest). En zweetdruppeltjes, van de mensen die aan ons bootje gewerkt hebben en juist heel voorzichtig hebben gedaan ook met alles in de omgeving van ons bootje. Maar verder…?

Ben benieuwd hoe dit verloopt.

Wordt vervolgt?

Gerelateerde berichten:

2 reacties op “Burenruzie?