Keuring

De keuring ging… eh, goed. Twee absoluut nare puntjes: een slecht afgewerkt onderwaterschip en verroeste kielbouten. Verder een hoop verwachte en onverwachte kluspuntjes.

Terug naar de onderhandeltafel, maar voor alsnog geen “impasse”. En wel een aantal leuke – maar ook minder leuke – foto’s.

@First in de riemen (1) @First in de riemen (2) Zat hier misschien een bokkesteun, tijdens de schilderbeurt? (1) Roest vanuit kielbevestiging Zat hier misschien een bokkesteun, tijdens de schilderbeurt? (2) Niet goed afgeschuurd, dus reliëf Kogelgat in roer? Niet-hechtende antifouling + nieuwe antifouling = loslatende antifouling Zat hier misschien een bokkesteun, tijdens de schilderbeurt? (3) Lekker zeilweertje! Aaaahhg! Toch geen osmose?? Neeeee, vast niet. Slechte antifouling en nare schroefas-bevestiging Twijfelmomentje Toch wel blij

Reacties zijn gesloten.