Dekbeslag: check, …

…romp boenen, bakboord: check, stuurboord railing: check. En alle boord-electronica: ehm, dééls ge-checked!

Roeland & FloorEen vruchtbaar weekendje dus: Zaterdag hebben Roeland en Floor ons erg goed geholpen. Floor met de Dulon, Roeland met zijn natuurkundige inzicht. En dat laatste kwam helemaal van pas bij het uitzoeken van alle “draadbomen” waardoor ik anders het bos niet meer had gezien.

fokkekarZondag heeft Maickel zijn spaarkaart met al z’n Lovefool Brownie Points™ helemaal vol kunnen maken. Samen met Mike heb ik de laatste dekbeslag kunnen bevestigen, inclusief de puzzel met de valgeleider, de valklemmen, klemkikkers en… de stoppers van de korte fokkerail. Want de eerste set karren (waardoor de schoten lopen voor de kleinere fokken) is geleverd!

Dekbeslag + stuurboord railingDe tweede set karren, voor de grote genua’s, zal er binnen een weekje ook moeten zijn. En dan zijn we in theorie bovendeks helemaal klaar. Alleen nog even de bakboordrailing erop.

Oh ja, en die zwarte paal. Die moet er ook nog op. 🙂

Reacties zijn gesloten.