Nieuw baasje, nieuwe avonturen

Ons bootje heeft sinds een paar weken een goed nieuw baasje. Ze kreeg op 29 september haar nieuwe, beschutte ligplaats. Een ligplaats dichtbij onze oude haven, gelukkig. Dus iedereen in die omgeving kan nog vaak van haar mooie lijnen genieten. Bovendien kreeg ze een nieuwe, stoere naam: Pollux, naar het indrukwekkende loodsschip uit Vlissingen.

Wij zullen de komende tijd hopelijk veel zeilen op andermans boten. En op zoek gaan naar een nieuwe eigen boot, om nieuwe avonturen op te beleven. Alleen die zoektocht al wordt een avontuur. Hopelijk niet té lang, want we missen het bootleven nu al.

This is s/y Lovefool, over & out.

Dit weblog zal dus niet meer aangevuld worden. Het blijft wel bestaan, om de klusverhalen en oude avonturen vindbaar te houden. Dank voor het lezen! En we wensen de nieuwe eigenaar minimaal zoveel plezier en mooie zeilavonturen als wij hebben gehad, op dat prachtige, lieve bootje.