Love Love

Met ons bootje gaat het goed. Ze ligt in een diepe winterslaap, maar we houden d’r goed in de gaten via de webcam. En af-en-toe gaan we even langs om haar een beetje in te stoppen en de lijntjes te controleren.

Stormschade

In november 2010 hebben we wel, door een doorgesleten landvast, wat lelijke schade opgelopen. Een paar dagen was de wind onverwacht erg sterk. Te sterk voor onze ‘zomerlandvastjes’, waarvan de belangrijkste het snel begaf. Daarna heeft ons bootje, totdat onze behulpzame steiger-buurman haar redde, een korte tijd tegen de steiger liggen bonken.

RomprandHet vervelende resultaat van deze storm-in-de-haven is een set krassen en een lelijke deuk in de bovenrand van de romp. De scheepsexpert is inmiddels langsgeweest, de reparateur maakt een offerte, de verzekering gaat ons helpen. Het komt goed.

Het is nog maar de vraag of het helemaal goed komt met het volgende bootje.

Love Love

De kunstenaar Julien Berthier heeft een boot ontworpen, die er in altijd uitziet of -ie zinkende is. Deze bizarre boot heet Love Love. (What’s in a name?) Volgens mij maak je hiermee geen vrienden, bij de kustwacht noch bezorgde mede-watersporters. Maar knap is het wel:

(Dank aan @Pmo_ney voor de tip.)

Reacties zijn gesloten.