Nieuwe ligplaats, deel III

Ik weet nog goed hoe blij we waren met de nieuwe ligplaats in Hemmeland. Het was ook een lekker plekje. En relatief betaalbaar bovendien. Alleen die Gouwzee, die kennen we nu wel.

Het wordt inmiddels onze derde keer: ’t Bootje krijgt een nieuwe ligplaats. Op een nogal andere locatie dan we tot nu toe lagen. En een bijzondere.

WV Hellevoetsluis

Dankzij een tip van Jeroen, schipper van ons enige (bekende) zusterschip in Nederland, heb ik ons kunnen inschrijven bij zijn vereniging. En afgelopen week werd ik gebeld met heel goed nieuws: Er is een plek voor ons!

Ongeveer

Vanaf ongeveer maart 2010 liggen we ongeveer hier:

Nieuwe ligplaats voor s/y Lovefool.nl

1 reactie op “Nieuwe ligplaats, deel III

  1. Dag Bas,

    Prima keuze om je boot naar Hellevoetsluis te verhuizen, het Haringvliet is als zeilwater steeds beter geworden de laatste tijd. Ik hoop wel dat je je realiseert dat jullie nieuwe vereniging in de nabije toekomst gaat verhuizen van de binnenhaven naar het Kanaal door Voorne, waardoor je achter een sluis komt te liggen die – vooral buiten het seizoen – niet zo heel frequent draait… Ik heb er zelf een paar seizoenen gelegen en ben blij dat ik nu in de grote buitenhaven (Heliushaven) lig. Wel wat veel wind en dus veel slijtage op de landvasten, maar geen gedoe met deadlines op zondagmiddag…

    Tot ziens op het water!

    Groeten van Arjan