ABN AMRO 3 te koop

Dankzij een gouden tip van Bas v L, kunnen we binnenkort allemaal bieden op de online veiling van bootje 3 van het ABN AMRO VOR-syndicaat. Wie wil er nou niet zo’n mooie zeilsimulator thuis hebben staan, bijvoorbeeld voor tijdens het winterseizoen of als je vriendin bijna moet bevallen?

Nou, ik weet wel wie niet zo’n ding wil: onze favoriete vloekende TV-kok, Gordon Ramsay. Bekijk onderstaand filmpje maar eens.

7 gedachten over “ABN AMRO 3 te koop

  1. Grappig filmpje, moest wel lachen toen ik het zag.
    groetjes angelina

  2. Hi Angelina,

    Je loopt nou toch niet te comment-spammen, vanaf 87.213.210.122? Voor de zekerheid heb ik de link bij je naam even weggehaald, zodat mensen ook niet per ongeluk hoeven door te klikken naar bidjes-punt-com. (En wat een rotsite is dat!)

    Je weet toch wel van rel=”nofollow” en dat het dus geen zin heeft om een ‘modern’ weblog lastig te vallen?

    groetjes Bas

Reacties zijn gesloten.