Volvo Ocean Race prijsvraag, deel II

Spannend: de oorspronkelijke pagina van de VOR prijsvraag is inmiddels verdwenen, maar op de cached version lezen we nog steeds dat men vandaag de uitslag zou moeten presenteren. Ben benieuwd, want vooral die tweede prijs zie ik wel zitten!

Ondertussen heb ik al meer dan honderd bezoekers mogen verwelkomen die op zoek waren naar het antwoord op de prijsvraag. Het juiste antwoord is natuurlijk, eh… nul liter? Of 1.200 liter? Of toch iets anders? (En was het nou waterballast, of waterbalast? 😉

Ondertussen doe ik natuurlijk ook al mee aan de prijsvraag van Caz en eentje van Volvo. Maar ’t winnen wil nog niet echt. Heeft er dan niemand een beetje sympathie voor deze “schipper op ’t droge”?

Update (8/6)

Damn, wéér niet gewonnen. 🙁

Reacties zijn gesloten.