God adverteert

God van advertentiesHet bijgaande plaatje is een (geanimeerd) schermschotje van enkele advertenties die in de afgelopen tijd op deze website getoond werden. De eerste lijkt me een hele relevante, want die slaat precies op wat we doen: zeilen op het IJsselmeer én een boot repareren. Maar de twee daarop volgende zijn wat mij betreft niet helemaal op z’n plaats, zeker met mijn religieuze overtuiging in gedachten. Is ’t met Google Adsense de goden verzoeken ?

2 reacties op “God adverteert

  1. Ik stel voor om de AdSence spider van Google een beetje meer te helpen. Plaats de tag iets dichter bij het einde van je content. Het heeft geen zin om je tracback informatie mee te laten spideren. De begin tag staat goed (bij dit bericht toch). En let ook op de titel en meta description. Zorg dat deze ook goed leesbaar is.