Morgen geen maandag

Morgen is het wat mij betreft géén “maandag”. Want vanavond begint voor ons de vakantie! Nou hopen dat het weer de komende dagen inderdaad wat meezit.

Fishbone!

FishboneOns eerste waypoint wordt volgens de planning Amsterdam. Morgenavond ga ik namelijk weer even genieten van de band waarvoor ik in 1992 vijf uur in de trein zat: vanuit Groningen op-en-neer naar Den Haas, om ze een uurtje te zien spelen. Maar nu spelen ze in muziektempel Paradiso.

Paul, misschien kom je nog… en anders koop ik misschien wel een leuk t-shirt voor je. 😉

En dan?

En waar gaan we dan heen? We zien wel. Hou deze site in de gaten: ik zal ‘m dit jaar wellicht wat frequenter updaten. Tenslotte is een internetverbinding in ons kikkerlandje stukken goedkoper dan in Griekenland, jaren geleden.

Reacties zijn gesloten.