Motorproef

Schipper doet tukkieSjonge, wat heb ik slecht geslapen vannacht. Spookbeelden van lekkende loosgaten en kielbouten, ronddrijvende vloerdelen en zelfs een afgebroken kiel hebben me de hele nacht wakkergehouden. Maar het viel allemaal enorm mee: ze dreef nog. En nadat we haar onder de kraan vandaan hadden gesleept, kon ik heel even een lekker tukkie doen.

Blij met eerste rondjeVandaag zijn we bijna de hele dag met Patrick, de Volvo Penta-expert, bezig geweest om ons nieuwe “onderwaterzeil” af te maken. En aan het eind van de middag was het zover: het eerste proefrondje. Hij draait nu als een zonnetje, lekker stil en bijna té veel vermogen. (Bij vol vermogen trekt -ie dat lekkere kontje onder water!)

5 reacties op “Motorproef

 1. tap, cool nieuws. en nog steeds bovenwater? hattikke mooi en op tijd. btw: het staat me bij dat dit groot evenement samenhing met een ander groot evenement?

 2. Gefeliciteerd! Mast erop en zeilen zou ik zeggen…
  BTW tap, veeg dat kwijl eens van je trui af….

 3. Ik zoek in omgeving Monnickendam een goeie Penta-deskundige. Kan ik jullie Patrick ergens bereiken?

 4. Hi Ronald,

  “Onze Patrick” werkt bij de Volvo Penta dealer in Flevo Marina. Maar in onze nieuwe ligplaats, Marina Monnickendam, zit ook een officiele dealer. Ik heb er nog geen persoonlijke ervaringen mee, maar hij is vast net zo goed.

  Succes ermee,

  Bas