L'amour, la "Grande Folie"

Jááá! De nieuwe naam voor ons bootje is eindelijk geraden! En daarmee is ook de nieuwe website “live” gegaan: www.lovefool.nl. (Misschien lees je dit bericht al wel op het toekomstige shipslog; een kleine ‘crosspost’ kon even geen kwaad, dacht ik.)

Genoeg hints?
Eigenlijk had ik nog de aanwijzing willen geven dat Inez, al bijna een jaar geleden, ook erg in de buurt zat met haar suggestie. Maar de hints waren dit keer blijkbaar genoeg. De ene zonderling denkt nog te kunnen winnen met gegoogle en vlijerij, terwijl een ander (wij noemen geen namen) op listige wijze gebruik maakt van alcoholische loslippigheid. Maar gelukkig is de laatste vervolgens zelf ook te brak om door te hebben dat hij op de verkeerde plek, en veel later dan de uiteindelijke winnaars, het inmiddels in volle overtuiging geraden antwoord plaatst. Een laatste eervolle vermelding is voor Roel, die in de eindsprint een paar erg leuke, toepasselijke naamsuggesties maakt. (But we DO need water MoFo! đŸ˜‰

Maartje en Guido, van harte gefeliciteerd!
Jullie hebben met ruim 12 uur voorsprong gewonnen! Jullie krijgen uiteraard De Grote Prijs (waarover later meer), maar we zullen ook zorgen dat er voor de kleine Ties een passend klein prijsje bijzit.

Zoals jullie kunnen zien begint de nieuwe site nu wel ergens op te lijken. Maar aan de achterkant staat -ie nog zwaar in de stijgers. En totdat de boot ‘officieel’ gedoopt is, blijft First Own Shipslog de plek waar het allemaal gebeurt. Voor nu: Cheers allemaal, het is weekend!

3 gedachten over “L'amour, la "Grande Folie"

 1. Het is hier feest, dat moge duidelijk zijn!
  Veel geluk met de Lovefool en we zien uit naar de doop (en de aansluitende borrel).
  Groet, G/M/T

 2. Het is hier feest, dat moge duidelijk zijn!
  Veel geluk met de Lovefool en we zien uit naar de doop (en de aansluitende borrel).
  Groet, G/M/T

 3. Het is hier feest, dat moge duidelijk zijn!
  Veel geluk met de Lovefool en we zien uit naar de doop (en de aansluitende borrel).
  Groet, G/M/T

Reacties zijn gesloten.