Shipslog scoop: nieuwe naam!

Nieuwe naamSpeciaal voor de (vaste) bezoekers van First Own Shipslog onthullen wij, exclusief op het web en ruim vóór de te waterlating, de nieuwe naam van ons bootje. Op de volledige foto kan je de verse belettering nog zien glimmen.

Ook al heeft de naam “Brugues” inmiddels veel meer gevoelswaarde dan we in het begin verwachtten, we blijven erbij dat we ons eerste eigen scheepje een meer ‘eigen’ naam moeten geven. Bij voorkeur eentje waarvan we wél precies weten hoe je ‘m uitspreekt.

Ongeluk

Natuurlijk zijn we ons bewust van de extra de offeringen die we zullen moeten brengen om de zeegoden gunstig gestemd te houden. Want het hernoemen van een boot brengt ongeluk. Zeggen ze. (Gelukkig doen we bij ons aan boord niet aan bijgeloof. Geloof ik.)

Met name de ‘incrowd’ zal begrijpen waar de naam voor staat. Maar we zullen iedereen graag, t.z.t. uitgebreid van de nodige toelichting voorzien. Bij voorkeur onder het genot van enkele ‘boatdrinks’. Cheers!

1 reactie op “Shipslog scoop: nieuwe naam!

 1. In een geinige IM-sessie, eerder vandaag:

    [14:14:54, Bas] http://shipslog.info/first
    [14:15:55, W…] 😀
    [14:15:56, W…] leuke naam!
    [14:16:04, W…] zker om die op 1 april te onthullen
    [14:16:08, W…] of is het een grap?!
    [14:16:20, Bas] 🙂
    [14:16:23, Bas] 😀
    [14:16:30, Bas] :-))

  Damn. Zelfs via IM heb ik geen pokerface. En daarnaast, geef W. maar ‘ns ongelijk! (Hij zou iets met Marketing moeten doen! 😉