de Volvo Ocean Race

Volvo Ocean RaceVers van de pers: Er komt een Nederlands syndicaat voor de Volvo Ocean Race 2005/2006! En iedereen kan wel raden wie deze campagne mag gaan trekken: niemand minder dan “onze eigen” Roy Heiner natuurlijk.

De ABN-AMRO, al jaren niet echt meer mijn bank, wil graag laten zien wat zij op het gebied van wedstrijdzeilen verstaan onder “Het begint met ambitie”, hun huidige pay-off. Voorheen De Bank zal met een bijdrage van zo’n 20 miljoen Euro twee boten laten deelnemen aan de beruchte race die ooit begon als de Whitbread Round the World. “We’re in the race to win”, aldus het vandaag afgegeven persbericht. Mijn support hebben ze.

ABN-AMRO CFO Tom de Swaan en Roy Heiner hijsen een symbolsich zeil op de persconferentieAltijd goed voor de Nederlandse wedstrijdzeilerij, zo’n financiële impuls. Tijdens de vorige VOR heb ik menig kantooruur met kippevel achter m’n bureautje doorgebracht. Wellicht dat we de komende race eens van wat dichterbij kunnen meemaken?
De voorpret is nu in elk geval begonnen en ik verheug me alweer op alle bijzondere zeilverhalen, foto’s en berichten vanuit de hele wereld. Nog 604 dagen te gaan… Zet ‘m op, Roy!

Reacties zijn gesloten.