Wisseloord met een mast

Terwijl de wind met meer dan 30 knopen over ’t dek vlaagt, zitten wij binnen te genieten. Met die kapotte giek valt toch niet echt te zeilen, dus we gebruiken de boot dit weekend als ‘buitenhuisje’. En dankzij een paar succesvolle klussen is dat buitenhuisje weer een stuk comfortabeler geworden.

Mengpaneel

Een paar weekjes terug installeerde ik al de versterker, om de waterdichte buitenboxen van het nodige vermogen te voorzien. Gisteren zijn de binnenboxen in de kajuit gebouwd. En dankzij een pracht van een vondst op Marktplaats.nl kunnen we nu optimaal genieten van alle muziek die op de iPod staat. Ik besprak m’n vondst eerder via IM met Peter:

Bas: Jottum, net mooi mengpaneeltje gekocht.
… Voor op de boot.

Peter: Lekker!

Bas: 1 master-out (mooie schuif) en 1 rec-out (niet regelbaar)
… master > buitenboxen, rec > binnenboxen
… 4 of 5 ingangen
… in 1 > marifoon, in 2 > …, in 3 > iPod, in 4 > Radio

Peter: Wisseloord met een mast dus.

Bas: Wisseloord… mooi man.

Ok, misschien is het een beetje overkill aan boord van een verder nogal spartaans zeiljacht. Maar met het pisweer van de afgelopen weken is het toch wel lekker als je de kajuit met een druk op de knop in tropische sferen brengt. Dat begrijpt Peter natuurlijk ook:

Peter: Beetje spatwaterdicht?

Bas: Nop. Zeker geen bacardi-cola overheen gooien.

Peter: Maar goed, wie drinkt dat nou nog tegenwoordig.

2 reacties op “Wisseloord met een mast