Verily

Ongeveer een uur voor de finish van de 24-uurs race krijgt Mike gisteravond een vreselijk bijzonder telefoontje: Inez vertelt hem dat ze zojuist zo bevallen is van hun eerste kindje!

Zo sprakeloos als Mike was, waren we eigenlijk allemaal. Ik kan er nu misschien dit van zeggen:

Mike & Inez, ontzettend gefeliciteerd met jullie dochtertje Verily. Hopenlijk is het enthousiasme waarmee ze drie weken te vroeg (en vliegensvlug) op de wereld kwam een voorbode van het mooie leven dat ze met jullie gaat hebben.

DSCF0167Ik voel me (bijna) schuldig dat we Mike bij ons aan boord – en zo ver uit de buurt van mama Inez – hadden zitten. De 24-uurs is hierdoor voor ons allemaal waarschijnlijk andere een iets ervaring geworden dan verwacht. Maar niet minder mooi!

De rest van de verhalen en de foto’s van de race komen snel. Ik kan nu al verklappen dat het mooie, onverwachte champagne-moment vóór de finish ons wel wat extra strafmijlen heeft opgeleverd. Maar de uitslag was i.e.g. zeker niet verkeerd. (GJ, je was er al snel bij!)

1 reactie op “Verily