Monster aan bij Team ABNAMRO

Are You Good Enough? - Team ABN AMROHet raceteam van onze buurtjes heeft een nieuwe, eigen site. Op de site wordt van alles verteld over de boten, de bouwers en de zeilers. En al het nieuws rondom de campagne is er verzameld (jammer genoeg nog zonder RSS-newsfeed.)

Met de publieke lancering van de site wordt met iets bijzonders gestart: een online aanmonster-actie. Ze zoeken namelijk nog een paar ‘amateur’-zeilers voor deze fantastische race. Die meewillen op de tweede boot. De eerste boot wordt wel met pro’s gevuld, onder leiding van Mike Sanderson (foto).

“Would you quit your job if you had the opportunity to sail the Volvo Ocean Race?”

Ach, wat jammer: ‘alleen voor jonge, talentvolle zeilers, tussen 21 en 30 jaar’. Want dan voldoe ik helaas aan maximaal één of twee van die drie criteria.

Update (12 november)
Hey, meer geinige nieuwtjes: Een heel andere bank sponsort ook een VO70 boot. En de nieuwe PR man van het evenement komt uit de F1. Dan heeft -ie in elk geval verstand van race-spectakel!

Reacties zijn gesloten.