HISWA en dilemma's

Donderdagmiddag bezoeken we de HISWA te Water, op zoek naar verstaging, dekbeslag-onderdelen, bekleding en inspiratie. Op beurzen geneer ik me altijd voor die typische “gratis-foldertjesrapers”; dit keer deden we zelf van hartelust mee, zij het heel doelgericht. Nee, eerlijk waar.

We hebben er meteen een nieuw dilemma bij: een prachtige inruilactie van Volvo Penta. Misschien kunnen we maar beter onze oude MD7A – een “echte ouwe stamper” in de woorden van de importeur – inruilen voor een mooie nieuwe MD2020: stiller, meer PK’s, en vooral betrouwbaarder… Die oude heeft tenslotte al (minimaal) 6 jaar stilgelegen. Daarom zal -ie in de komende weken gereviseerd gaan worden. Als de kosten hiervan uit de hand dreigen te lopen, kunnen we misschien beter een diepteinvestering doen. Dan is een herziening van de budgetverdeling zeker aan de orde. En ja, dan kan ik zo’n schitterend Furlex rol-reefsysteem zeker op m’n buik schrijven voor het komende jaar.

Een ander dilemma is vandaag uit de weg geruimd: de komende winter liggen we in de (semi-geïsoleerde) hal van Schaap Shipcare!

Reacties zijn gesloten.