Kielboutenbla

Het is alweer een tijdje stil, niet alleen hier op de site maar in het algemeen rond de @First. Er is ook niet zoveel gebeurt. (In elk geval is de kiel er nog niet afgevallen. 😉

Vorige week heb ik nog telefonisch contact met de eigenaar gehad. Ook hij was niet veel wijzer geworden van het expert-oordeel van de importeur. En ook hij ziet de “uitdaging” van een zeilboot die niet verzekerd is voor een eventueel afbrekende kiel.
(Risico=kans*impact; De kans is vrij klein, maar de impact natuurlijk enorm!)

We hebben afgesproken dat we allebei op zoek zouden gaan naar een werf die een iets zou kunnen roepen over het vervangen van de kielbouten. En wij zouden in contact treden met de verzekeraar, om te vragen hoe (met wie) hun expert dit zou oplossen en hoe ‘zwaar’ zij eraan tillen. En deze week willen we beiden graag een knoop doorhakken.

Chrisje heeft inmiddels van de verzekeraar een naam van een werf gekregen, die ons verder moet kunnen helpen. Morgen gaan we bellen, hopenlijk weten we dan meer…

2 reacties op “Kielboutenbla

  1. Pingback: Marie Ernst Ohlsson

  2. Pingback: Stener Vogt